03 [Prèvia] ‘El pare i la mare m’ajuden’

0

L’èxit acadèmic, les notes que treuen els nostres fills a l’escola… sens dubte, una de les majors preocupacions de les famílies. Un dels majors motius de satisfacció i desencís de pares i mares, i un dels motius més habituals de càstig als fills.

Més enllà del debat sobre la importància i la justícia de les notes escolars, que podem fer en un altre programa, és evident que tots els pares i les mares  desitgem les millors notes per als nostres fills. I la pregunta que fem avui és: podem ajudar-los, des de casa, a què tinguin un bon rendiment a l’escola? De ben segur que tots ho intentem, d’una manera o una altra: els uns els expliquem que estudiar és important pel futur; altres els posem una moto o una consola a l’horitzó, que només aconseguiran si aproven; i altres, els obliguem a tenir un pla d’estudi diari, i vigilem, de ben a prop, que el compleixin.

Què més podem fer, els pares i les mares. Volem que aprovin (amb bones notes, si pot ser) i volem, també, que aprenguin a estudiar, perquè així tindran eines per seguir aprenent la resta de la seva vida. Tenim eines al nostre abast per ajudar-los?

Publicat dins de Prèvies, Temporada 5

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *