El programa

‘Famílies i escola’ torna als mitjans locals
per fer l’educació més fàcil

El joc com a eina educativa. Ensenyar d’acord amb els nous temps. Conèixer el paper dels avis en l’educació. Debatre sobre la sexualitat o l’orientació sexual. Parlar de la nutrició o de l’educació inclusiva. Aquests són alguns dels temes que es tractaran a la novena temporada de ‘Famílies i escola’.

El programa comptarà amb la participació i experiència d’experts com Jaume Ulldemolins, membre de l’Associació de Menors Transsexuals de Catalunya Chrysallis; Boris Mir, impulsor d’Escola Nova 21; Milos Salgueda, psicoterapeuta; Sandra Gussinyer, psicoterapeuta i creadora del programa ‘Nens en moviment’,   Gemma Salvador, dietista; Víctor Baroja, mestre i impulsor de la Federació Catalana de Joc Tradicional, o Amaia Hervas, psiquiatra infantil experta en Trastorns de l’Espectre Autista, entre d’altres.

Reflexions a partir d’experiències viscudes
A partir del 25 de gener de 2018, ‘Famílies i escola‘ ens convida a dialogar i a debatre a l’entorn de temes i vivències explicades pels seus protagonistes: pares, mares, joves i experts.

Famílies i escola’ és una producció fruit de la col·laboració entre l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona, FAPAES (Federació d’Associacions de Mares i Pares d’alumnes d’estudis sufragats amb fons públics no universitaris de Catalunya) i La Xarxa de Comunicació Local, realitzada per Canal Terrassa.

On es pot veure?
Famílies i escola’ consta de 13 capítols de 30 minuts. Enguany es podrà seguir cada setmana a ràdios i televisions locals i a través del canal 159 de Movistar+.  També es podran veure els capítols en aquest blog (laxarxa.com/familiesiescola) i al canal de Youtube del programa. Tota l’activitat del programa, a més, quedarà recollida al perfil de Twitter @educadibaEl programa es pot seguir per més de 40 mitjans locals, que l’emeten en l’horari que convenen.

Els comentaris estan tancats.