7 [Prèvia] “Practico l’esport i creixo”

0

Cal que pares i mares animem els nostres fills a fer esport des de ben petits: els aportarà diversos avantatges: s’ho passaran bé, faran salut i generaran benestar emocional, faran desenvolupament motriu, es socialitzaran (tindran relacions amb altres infants i joves, i aprendran a conviure-hi), aprendran a gestionar determinades situacions difícils (com ara la frustració, la injustícia…) i és un bon camí per educar aspectes de salut i higiene.

D’altra banda, la pràctica de l’esport per part dels nostres fills és una molt bona oportunitat per educar-los en alguns valors i actituds fonamentals. L’esport té algunes característiques intrínseques que, ben aprofitades, el converteixen en una excel·lent eina educativa.

Podem aprofitar, per educar, la pràctica esportiva dels nostres fills, però també totes aquelles oportunitats en les quals miren esport professional. La pràctica dels esportistes d’elit posa damunt la taula un munt de situacions que són una molt bona eina educativa, si les analitzem amb les nostres fills (comportament dels jugadors al camp, declaracions d’entrenadors, actitud del públic…).

Publicat dins de Prèvies, Temporada 6

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *