6 [Programa i Conclusions] Temps lliure, temps per créixer

3

1. Siguem conscients que, més enllà de les hores que estem amb els nostres fills, també és important la qualitat d’aquest temps.

2. El temps lliure és un temps amb un gran potencial educatiu, de transmissió de valors. Infants i joves el viuen amb una actitud més relaxada.

3. Un gran repte dels pares i mares és aconseguir que els nostres fills gaudeixin del temps d’oci i que tinguin ganes de compartir-lo amb nosaltres.

4. Busquem activitats que puguem fer conjuntament amb els nostres fills. L’oci en família és molt recomanable perquè ajuda a estrènyer els lligams entre pares i fills.

5. De tota manera, no cal que ens estressem quan arribar al cap de setmana. Els infants també han d’aprendre a avorrir-se.

6. L’oci en família és perfectament compatible amb portar els nostres fills a una casa de colònies.

7. Les cases de colònies, esplais i casals poden, de vegades, treballar millor que nosaltres algunes actituds i valors. Poden ser una molt bona opció.

8. Si volem que els nostres fills hi vagin, però, informem-nos bé del seu projecte educatiu, més enllà de si fan unes activitats o unes altres.

9. Aquests espais de lleure tenen una estricta normativa de seguretat i una bona ràtio educadors/alumnes. Podem confiar-hi plenament.

10. Les noves tecnologies són una eina molt adient per a passar el temps lliure, sempre que hi posem límits i aconseguim que els fills les facin servir amb moderació.

11. Podem aprofitar aquests moments per acostar-nos i conèixer millor el món tecnològic en el qual viu el nostre fill

Publicat dins de Programes i conclusions, Temporada 2

3 comentaris a l'entrada: 6 [Programa i Conclusions] Temps lliure, temps per créixer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *